Ne razgovarajte o seksu!


Razno /

Savjet 1
Toliko vam pune glavu time da trebate razgovarati kada nestane seksualne želje prema partneru da vjerujete u to, zar ne? Činjenica je da razgovor može dovesti samo do “nategnutog” seksa, jer priča o tome ne pomaže, dapače, odmaže. Kada nestane želje, jednostavno se pomirite s tim. Priča će unijeti dodatni nemir i težinu u vezu ili brak ili, još gore, dovesti do isforsiranog seksa. Važnost intimnih odnosa je individualna stvar. Nekome će se veza bez seksa raspasti, drugima, tamo gdje je prava ljubav, to neće značiti ništa. Drugarice i drugovi, razgovor će vas odvesti nigdje. O seksu se ne razgovara, to je prakticiranje vođeno željom, a ne filozofiranjem ili analizama na kojima zgrću novce takozvani stručnjaci koji su, usput budi rečeno, a statistički provjereno, većinom razvedeni ili su imali niz loših veza. Ako se muškarci alat ne može podići na ženu, kakve čarobne riječi bi ga mogle pokrenuti da se uzdigne? Ako ženi donji dijelovi više ne prokišnjavaju od uzbuđenosti na partnera, koji razgovor će dovesti do proloma oblaka?

Savjet 2

muškarac
Savjeti da se obuče seksi donje rublje i slične trice i tako iznenadi partnera, (ovo je samo za dame), doista su spuštanje žene na nisku razinu. Da, možda upali jednom ako on nema trenutno gdje parkirati, ali, drage moje, u slučaju da više ne osjeća strast prema vama, zaludu vam je i naga zajašiti posred njegovog lica.
Konkluzija:
Mnogi brkaju ljubav i strast. Da, to biva u početku, a onda, nekako nestane…Tu nam je majka priroda dobro smjestila pokazujući nam zapravo da nismo monogamna bića. Većina muškaraca je to shvatila davno prije žena. Na veliku žalost, mnoge žene strast koju muškarac pokazuje smatraju ljubavlju, a rijetko je to ljubav. Žene!!! To je samo seks za muškarca ako poslije odnosa ne želi dalje s vama. Ljubav je nešto drugo, ali ova tema nije o ljubavi već o…Pa valjda ste pročitali gornji tekst.