8 jednostavnih pravila za upoznavanje moje kćeri


Razno /


U srednjoj školi sam se prestrašio oca moje djevojke, za koga vjerujem da je sumnjao da želim položiti ruke na grudi njegove kćerke. Otvorio bi vrata i odmah namještao ubojiti izraz, ispruživši ruku koja je, kad bih uhvatio, osjećao bih da želi slomiti moju. Sada, godinama kasnije, ja sam otac. Prisjećajući se kako sam se paranoično osjećao, dajem sve od sebe da se udvarači moje kćeri osjećaju još gore. Moj je moto: zadržite ih u dnevnoj sobi i držite na oku cijelo vrijeme. I mislim:
“Vidiš da te ismijavaju. Je li to zato što si glup, ili se jednostavno želiš predstaviti takvim svojim ponašanjem?”
Kao tata imam nekoliko osnovnih pravila koja sam uklesao u dvije kamene ploče koje su izložene u dnevnoj sobi.
Prvo pravilo: Ako priđete mojoj kući, bilo bi vam bolje da dostavljate paket ili prodajete nešto jer budite sigurni da nećete ovdje dobiti ništa više, tj. da ovdje inače niste dobrodošli.
Pravilo drugo: Ne diraj moju kćer ispred mene. Možete je pogledati, sve dok vam je pogled na njezinom licu-u redu je.. Ako ne možete odvojiti oči ili ruke od tijela moje kćeri, ja ću ih ukloniti.
Pravilo treće: Svjestan sam da je moderno dečkima vaših godina da nose pantalone tako labavo da se čini da padaju s bokova. Molim vas, nemojte to shvatiti kao uvredu, ali vi i svi vaši prijatelji ste potpuni idioti. Ipak želim biti pošten i otvoren prema ovom pitanju, pa predlažem ovaj kompromis: Možda ćete doći na vrata s donjim rubljem i hlačama deset veličina prevelikim, i neću prigovarati. Međutim, da osiguram da vam odjeća zapravo ne spada tijekom sastanka s mojom kćeri, uzet ću svoj električni pištolj i pričvrstiti vaše hlače na svoje mjesto oko struka.
Pravilo četvrto: Siguran sam da su vam rekli da u današnjem vremenu seks bez korištenja neke “ultra zaštitne metode” može biti koban… Dopustite mi da pojasnim: kad je seks u pitanju, ja sam ultra zaštitna metoda.
Pravilo pet: Da bismo se upoznali, trebali bi razgovarati o sportu, politici i drugim pitanjima današnjeg vremena. Molim te, nemoj to raditi. Jedini podaci koji tražim od vas su pokazatelji kada mislite da se moja kćerka mora sigurno vratiti u kući, a jedina riječ koja mi je potrebna od vas o ovoj temi je “rano”.
Umjesto da samo stojite ondje, zašto ne učinite nešto korisno, poput promjene ulja u mom automobilu?
Pravilo šest: Sljedeća mjesta nisu prikladna za izlazak s mojom kćeri: Mjesta na kojima se nalaze kreveti, sofe ili bilo što mekše od drvenog stolca. Mjesta u kojima nedostaju roditelji, policajci ili redovnice. Mjesta na kojima je mračno. Mjesta na kojima se pleše, drži za ruke ili uspostavlja bilo kakav dodir. Mjesta na kojima je temperatura okoline dovoljno topla da natjera moju kćer da nosi kratke hlače, majice, ili bilo što drugo osim kombinezona, džempera i bluza zakopčanih do brade. Treba izbjegavati filmove s jakom romantičnom ili seksualnom tematikom; filmovi s motornim pilama su u redu. Hokejske igre su u redu.Moja kćerka tvrdi da joj je neugodno da se pojavi i nađe me dok recitiram njezinom dečku ova pravila.

CW. Bruce Cameron