Horoskop za muškarce


Astro /

Muški horoskop možda vam kaže mnogo više nego što očekujete…

OVAN – Nemojte paničariti ako vam sekretarica dobije neke pečate po tijelu, to nije Variola vera. Bolje je da ne vodite ljubav na radnom stolu prije nego što sklonite pečate.

BIK – Ako u zadnje vrijeme patite od nesanice, najbolji lijek vam je da supruga priča bajke o svojoj vjernosti, spavat ćete kao janje ili kao rogonja.

BLIZANCI – To što ste bili najbolji tijekom cijelog školovanja i nije vam neka preporuka za novonastale bračne obaveze i dužnosti. Supruge obožavaju samo ponavljače i to više puta.

RAK – Ne uzimajte za suprugu nipošto djevojku koja je pričuvni časnik jer vam je ta navikla samo da naređuje: LEZI, (O)PALI.

LAV – To što ste za šeficu dobili mladu doktoricu znanosti može vam biti izgovor da povremeno pogleda neke stvari, a možda je i uvjerite da ih uzme u svoje ruke.

DJEVICA – Uobrazili ste da ličite na ribu, jer non-stop jedete sardine a u društvu supruge morate šutjeti kao riba. To vam neće pomoći ako vas žena zatekne s drugom ribom.

VAGA – Ne slušajte zlobnike i puritance i ne raskidajte vezu sa sestrom tim prije što je u pitanju medicinska sestra.

ŠKORPION – Nipošto nemojte se živcirati zbog trača u firmi da ste najpoznatiji taster, jer imate DUG jezik. To vam je super reklama kod kolegica.

STRIJELAC – Postali ste alergični na dlaku otkako ste kupili ženi bundu. Sada se alergija odrazila na seks jer vaša supruga ne prakticira depilaciju.

JARAC – Vaša zaručnica je liječnica i prakticira da vam da par dana bolovanja da odležite s njom. No mogla bi vas usrećiti i sa godinu dana bolovanja za trudnice.

VODENJAK – Vaša supruga još nije podnijela MOLBU za priznavanje statusa fizičkog radnika iako se bijedna godinu dana ubija dižući vam neke stvari ali na njenu žalost – uzalud.

RIBE – Nije za podcjenjivati vaša plaća, ali vam preporučujem da se pred suprugom ne hvalite s trenutnim osobnim dohotkom jer je očito da je ona u rukama imala i mnogo veći.

 

Izvor: http://vedriduh.com/