Mjesec horoskopskog znaka Blizanci


Astro /

Blizanci
22. Svibnja/21. Lipnja

Merkur planet preovladava
Zračni znak

Blizanci, te dvojne duše i ovaj mjesec nastavljaju s konfliktima unutar obitelji i izvan nje. Mjesec im ne obećava mnogo uspjeha u naumima da promijene sebe tako da će ostati kratkih rukava i s te strane. Međutim, njihova ljubavna situacija će biti nešto poboljšanija u odnosu na prethodni mjesec svibanj ili maj te će bar s te strane biti umjereno zadovoljni.
Što se tiče onih koji su u dugim vezama, sukladno karakteristikama ovog horoskopskog znaka, zvjerat će okolo ne bi li ulovili nešto novo, bar veći broj Blizanaca. Oni koji nisu u strastnoj vezi, a nisu ni u manje strastnoj, dakle, nisu ni u kakvoj vezi što se ljubavi tiče, imat će nekakve labave prilike, ali bolje i to nego da im se ukaže dobra, pa da je uprskaju kako to često znaju uraditi samci Blizanci. Niste uzalud single, zar ne? Oni koji su u procesu da održavaju tajnu izvanbračnu vezu biti će otkriveni I pribijeni na stup srama, a mnogi I ostavljeni od dosadašnjih partnera.
Savjet za njih je da se manu ćorava posla i pročitaju par lekcija o moralu, jer im je to očito jako potrebno. Nema tajne koju zemlja ne izbaci-kaže narod, a narod je većinom u pravu sa svojim poslovicama.
Novci za kojima pohlepno žudite neće dopasti vaših ruku, pa je savjet da ne traćite vrijeme na igre na sreću, jer nećete dobiti ništa ovaj mjesec. Baš ništa. Radite i zaradite. Za one koji još ne rade nema nade da će pronaći posao u ovome mjesecu, pa neka sjede s mirom. I mada je ovo doista mjesec ovog horoskopskog prevrtljivog znaka, nekako ove godine ne ide im na ruku. Sedmi mjesec donosi veliko olakšanje i sreću kako u ljubavi tako financijama te će djelovati kao da su izašli iz mračnog tunela na svjetlost: velike promjene dolaze u srpnju. Financijsko stanje će krenuti na bolje I to mnogo bolje, a ljubavni nemiri će se smiriti te će nastupiti mir, skoro nirvana…
Ipak, ima nešto dobro, a to je ono što nam je najvažnije: zdravlje.
Zdravlje će biti savršeno kod Blizanaca u ovome periodu i malo je onih za koje to ne važi. Čak i dalje gledajući što im zvjezdice spremaju, stoji im dobro zdravlje, to blagostanje koje ne cijenimo dok ga ne izgubimo.

Par savjeta za ljubav I novčanu stranu:

Ljubav: Prestanite tražiti dlaku u jajetu, pa niste Djevice! Također niste ni Ovnovi pa da mislite kako ste uvijek u pravu, jer niste. Ojačajte moralnu stranu, ne bludite naokolo, jer to nije put do sreće. Blizancima je često sreća upravo pred nosom, ali oni dižu pogled ka nebesima.

Novčana strana: Ovaj mjesec nije pogodan za igre na sreću ili očekivanje nezarađenog novca. Ovaj mjesec se potrudite manje trošiti, bolje rečeno rasipati, jer već dugo to činite. Novac jeste da se troši-razumno, ali nerazumno-samo ako ga ima u izobilju i ako teče kad otvorite pipu.

https://www.vidovitost.net/horoskop/mjesecni-horoskop-za-lipanj-2020/